Connect with us

Draft

Kevés tőkéből is lehet sokat kihozni – Browns draftértékelő

A Cleveland Browns Deshaun Watson megszerzése miatt idén sem rendelkezett első- és második körrel, ráadásul a hátsó körökben sem voltak ellátva választási jogokkal. Kevés tőkéből pedig természetesen nehezebb nagyot alkotni, de véleményem szerint mégis kihozták a lehető legtöbbet.

Elsősorban a hiányposztokat helyezték előtérbe és a húzásokból látszik, hogy a vezetőség nagyon is tisztában van, mik voltak a legnagyobb gyengeségek tavaly.

3/74: WR Cedric Tillman, Tennessee

A csapat első választása tehát a harmadik körben érkezett és rögtön orvosolták az évek óta fennálló egyik legnagyobb hiányposztjukat. Tillman érkezése az elkapósorba nem csak mélyíti a szekciót (bár az most jelenleg 13 főből áll, így nem volt hatalmas szükség erre), de egy nagyon jól beillő kirakósdarab is érkezett. Tillman egy prototípus possession típusú elkapó, azaz aki egy relatíve jó útvonalfutó, de testét is képes kihasználni elkapásoknál.

 

Amari Cooper személyében már van egy jó elsőszámú elkapójuk, Donovan Peoples-Jones pedig képes vertikálisan megnyitni a pályát, így Tillmannak lehet területe. Ebben a classban, ahol a kis termetű elkapók domináltak, Tillman hatalmas kincs lehet, mert erősen, agresszívan játszik és jó az elkapási ponton. Egy nagyon stabil harmadik downos és red zone célpont lehet belőle. A legnagyobb félelem vele kapcsolatban, hogy rengeteg sérülése volt, több komolyabb is, amik miatt a játékideje és a sebessége is megcsappant.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!