Connect with us

Hír

Matt Ryan tévés szakértőként folytatja, de még nem vonul vissza

Matt Ryan bejelentést tett a jövőjével kapcsolatban, azonban nem azt, hogy leigazol valahová, és még azt sem, hogy visszavonul. Mindezek helyett tévés szakértőként folytatja a CBS-nél.

Ryan 14 Atlantában eltöltött év után tavaly a Coltshoz került egy csere keretében, azonban gyengén teljesített, le is ültették egy időre, majd Jeff Saturday kinevezésével visszakerült a kezdőbe, azonban a szezon végén ismét visszament cserének. Nem játszott jól, láthatóan már nem maradt benne sok futball, és vélhetően nem is nagyon volt komoly érdeklődés iránta.

A Colts idén még ki fog fizetni neki $12 milliót, szóval nincs is oka visszavonulni, de az új munkája azt jelzi, hogy véget ért számára a futball. Az ablakot azonban nyitva hagyta, hogy ha egy contendernél lesérülne a kezdő és rá lenne szükség, akkor még beöltözhet.

Ha többet nem lép pályára az NFL-ben a 38 éves QB, akkor úgy fejezi be a karrierjét, mint a liga történetének top10-es irányítója passzolt yardokat (62.792), passzolt touchdownokat (381) és sikeres passzokat (5.551) tekintve.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!