Connect with us

Draft

Need for speed – Dolphins draftértékelő

A Brady-Payton tampering és egyéb cserék miatt mindössze négy választási joggal várta a draftot a Dolphins, ebből ráadásul kettő a 6-7. körben volt. A 2-3. körös pickeket azonban sikerült kimaxolni, és mindkét oldali edzőnek hoztak egy szuper játékszert. Védőoldalon Vic Fangio kapott egy újabb nagyon jó cornerbacket, támadóoldalon pedig Mike McDaniel a 4×100-as váltója utolsó darabját illesztheti be a puzzle-be.

2/51 Cam Smith, CB, South Carolina

Nem éreztem előzetesen, hogy a cornerback olyan nagy hiányposzt lenne a csapatnál, hiszen megszerezték Jalen Ramsey-t, és már ott volt Xavien Howard is. Persze a slotban lehetett volna fejlődni, de Kader Kohou is mutatott biztató dolgokat. Azonban az is egy filozófia – és nem is feltétlen rossz –, hogy ha van egy erősséged, akkor csinálj belőle mindent elsöprő erősséget. A Dolphins pedig ezt csinálta.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!