Connect with us

Draft

Nem szóltak, hogy három napig tart a draft? – Chargers draftértékelő

Valami irreálisan ambivalens lett a Chargers 2023-as draftja. Mintha a csapatnál elfelejtették volna, hogy három napig tart az esemény, a negyedik körtől kezdve ugyanis sikerült akkora homályokat húzni, hogy azt még az NFL.com-os fantasy ligák autodraftja is szégyellné. Még szerencse, hogy a draft első két napja szinte hibátlan lett.

1/21 Quentin Johnston, WR, TCU

Elég sok hiányposzttal vágott neki a csapat az idei draftnak, a labda mindkét oldalán elfért az erősítés. A védelemben a pass rush-t leszámítva mindenhol volt legalább egy kisebb-nagyobb lyuk, míg a támadóoldalon rövid távon egy WR1/WR2 potenciállal rendelkező elkapóra, illetve a támadófal megerősítésére lett volna szükség. A menedzsment végül Justin Herbert maradéktalan kiszolgálására helyezte a hangsúlyt, így érkezett az elkapó Quentin Johnston.

A TCU sztárja egy prototípus mélységi elkapó, egyetemi karrierje során 19 yardot átlagolt elkapásonként. Elképesztő rúgói vannak (magas- és távolugrásban is a felső 7 százalékba tartozott), a 191 centis magassága mellé 85 centis karok tartoznak (felső 9 százalék), a karfesztávolsága pedig a legjobb négy százalékba tartozott. Az elkapási sugara tehát kivételes, red zone-ban is használható, ráadásul a magassága ellenére kifejezetten jó irányváltásai vannak, a 94 kilójával pedig kellően erős és fizikális ahhoz, hogy minden szituációban dominálni tudjon a szélen.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

1 Comment

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!