Connect with us

Hír

A Jets és a Bills is DT-t igazolt, Rock Ya-Sin aláírt a Ravenshöz

Ahogy azt várni lehetett a draft után ismét beindult a piac, mivel az új igazolások mostantól nem számítanak bele a kompenzációs pickek formulájába. Ezt kihasználva a Bills egy évre leigazolta a defensive tackle Poone Fordot, írja Tom Pelissero. A 27 éves védőfalember tavaly 16 meccsen kezdett a Seahawksban és védősnapek 56 százalékán volt a pályán. Főleg futás ellen jó, ami rá is fér a Billsre, a csapat védelme ugyanis 5,1 yardot engedett (31. legtöbb) tavaly, amikor a futók belül (a gardok és a center között) futottak.

A Jets is a védőfalát erősítette, ráadásul szintén egy korábbi Seahawks játékossal, Al Woodsszal. A veterán DT az elmúlt két idényben 30 meccsen kezdett, 89 tackle, 3,5 sack és négy leütött passzkerült a neve mellé. A lassan 36 éves játékos még mindig egy nagyon jó futás elleni védő, hasznos kiegészítő eleme lehet a Jets elit védelmében.


A Ravens leigazolta a corner Rock Ya-Sint egy évre maximum 6 millió dollárért. A védő tavaly a Raidersben játszott, 11 meccsen 45 tackle és hét leütött passz került a neve mellé 11 meccsen, a felé dobott labdák mindössze 58,5 százalékából lett elkapás és csupán egyetlen TD-t engedett. A Ravensnél meglepően lyukas volt a CB poszt, hiszen Marlon Humphrey mögött nem igazán volt semmi minőség – csak a tavalyi negyedik körös Jalyn Armour-Davis.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
apollo
apollo
2023-05-04 12:31

Meglepett, hogy ennyire kapósak voltak a Seahawks DT-i, főleg hogy a tavaly futási ellen védekezés gyakorlatilag nem volt Seattleben, azért is csináltak teljes sorcserét az egységben.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x