Connect with us

Draft

Segítséget Allennek – Bills draftértékelő

A Bills az AFC egyik élcsapata, de a támadósorában egy kezünkön meg tudjuk számolni, hány kiemelkedő játékos van. És még csak nem is kell hozzá az összes ujjunk. Erősíteni kellett ezt a csapatrészt, a vezetőség pedig igazán remek munkát végzett!

Dalton Kincaid, TE, Utah 1/25

Elege lett a Billsnek abból, hogy a rájátszásban Travis Kelce ellen egyszerűen képtelenség mit csinálni, és a Chiefs halálos duója bármikor képes megfordítani egy meccset. Mivel levédekezni úgysem lehet őket, másoljuk le – mondta Brandon Beane.

Kincaid ugyanis egy Kelce hasonmás. Tight end felépítése van, de úgy játszik mint egy elkapó. A Utah ráadásul hasonlóan a passzjáték középpontjába helyezte, mint Kelcet a Chiefs. A csapat passzjátékának kb. negyedéért volt felelős. Remek kezei vannak, az elmúlt két szezonban közel 150 elkapás és 1400 yard mellett mindössze két passz esett ki a kezéből. Szerettem hangoztatni a draft process alatt, hogy Jaxon Smith-Njigba után a class második legjobb elkapója igazából Kincaid. Ezt bizonyítja, hogy ugyanolyan sokszor állt fel a slot pozícióban (vagy még többször is) mint a fal szélén, de arra is volt példa, hogy egész a vonal mellé kimenjen.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!