Connect with us

Hír

Szerdán hirdetik ki az idei nemzetközi mérkőzéseket

Volt egy kis aggodalom a csütörtökre betervezett menetrend-kihirdetéssel kapcsolatban, ugyanis a menetrend készítői nem voltak biztosak abban, hogy össze tudják rakni az egészet csütörtökig. Azonban végül mégiscsak sikerülni fog ez, ugyanis az NFL bejelentette, hogy csütörtökön hozzák nyilvánosságra a 2023-as NFL-idény összes mérkőzésének időpontját.

Ezen felül azt is kihirdették, hogy a nemzetközi mérkőzéseket már szerdán, azaz holnap bejelentik, illetve ezen kívül megtudjuk melyik mérkőzést láthatjuk Black Friday napján, plusz néhány egyéb találkozóra is fény derül majd, vélhetően főműsoridős meccsekre csütörtök, vasárnap vagy hétfő éjjel.

Azt már tudjuk egyébként, hogy melyik csapatok lesznek pályaválasztók Európában: a Bills és a Titans a Tottenham Stadiumban, a Jaguars a Wembley-ben, a Chiefs és a Patriots pedig Németországban (egyik Münchenben, másik Frankfurtban) játszik ősszel.

Az NFL mindig nagy csinnadrattát varázsol egy összességében nem annyira jelentős dolog köré, külön egész estét tévéműsort szerveznek a menetrend kihirdetésére az NFL Networkön, a csapatok pedig kreatívnál kreatívabb videókkal hozzák nyilvánosságra a szurkolóik számára, hogy az adott évi ellenfelek közül kivel mikor találkoznak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!