Connect with us

Hír

A 49ers és a Rams jövőre ölre mehet Kirk Cousinsért

A Vikings nagyon úgy tűnik, hogy készül Kirk Cousins jövő évi elengedésére. A szerződését nem hosszabbították meg, nem is fognak a felek tárgyalni a szezon végéig, és franchise taget sem tehetnek rá a kontraktusa kialakítása miatt. Így a legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy jövőre szabadügynök lesz. Ha így lesz, akkor a PFT szerint a 49ers és a Rams ölre mehet a játékjogáért.

Kyle Shanahan és Sean McVay is volt támadókoordinátora Cousinsnak még Washingtonban, így jól ismerik az irányítót. Ők ketten egyszerre barátok és riválisok, és láttunk már arra példát, hogy mindketten meg akartak szerezni egy irányítót (Matt Stafford). Ez pedig akár előfordulhat jövőre Cousinsszal is.

Shanahan állítólag azért sem scoutolta a Mahomes-Watson-Trubisky class irányítóit, mert úgy gondolta, hogy egy évvel később le fogja igazolni Cousinst a 49ershez – végül aztán cseréltek Garoppolóért. San Franciscóban az irányítók egészségével nagy problémák voltak Shanahan ideje alatt, Cousins viszont mindig ott tud lenni a pályán, ez mindenképp nagy pozitívum nála. Meglátjuk hogyan alakul Brock Purdy szezonja, egészséges tud-e maradni és ha igen, akkor hogyan fog játszani, de nem elképzelhetetlen, hogy jövőre ismét QB után néz a 49ers. Shanahan mindig többet hoz ki az irányítóiból, és ha nincs egy top QB-d, akkor árcédulát figyelmen kívül hagyva Cousins lehet a legjobb lehetősége Super Bowlt nyerni. Azonban ha Purdy egészséges tud maradni, akkor a fizetéseket is nézve már lehet jobban jár vele a csapat.

A Ramsnél idén még Stafford az irányító, de neki is egyre több gondja van a sérülésekkel, ráadásul ha pénzügyileg lehetséges lett volna, könnyen lehet, hogy idén elcserélték volna. A Rams most egy újjáépítést csinál, védőoldalon legalábbis totálisan, és McVay bármikor visszavonulhat, amitől leginkább az tántoríthatja el, ha van egy jó irányítója, akivel sikereket tud elérni és jól érezheti magát legalább a támadósor vezénylésében. Erre Cousins elegendő lehet, amennyiben Staffordnak leáldozik, amire van esély.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group