Connect with us

Hír

DeVante Parker lehet az áldozata annak, ha DeAndre Hopkinst leigazolja a Patriots

DeAndre Hopkins egyelőre kivár, de ezzel együtt jó esély van arra, hogy a Patriotshoz szerződjön. A TheAthletic információi szerint ugyanakkor az igazolásnak lennének áldozatai, de meglepetésre nem az eddig emlegetett Kendrick Bourne, hanem DeVante Parker kerülhet lapátra.

A két elkapó közül Parker teljesített jobban tavaly, 13 meccsen 540 yardot és három TD-t szerzett, míg Bourne 434 yardot és egy TD-t tudott felmutatni a 16 találkozón, habár azt tegyük hozzá, hogy Bourne-ra megorrolt Matt Patricia támadókoordinátor, ezért nem igazán játszatta.

Parker nem is sokkal drágább, a kivágásával mindössze 750 ezer dollárral lehetne többet felszabadítana (5,45 millió dollár vs. 6,2 millió dollár), így bőven lehetne érvelni Bourne menesztése mellett is, viszont Hopkins skill setje inkább Parkerére hasonlít, így kevésbé férnek meg egymás mellett. Egyébként jó eséllyel egy fizetéscsökkentésre is lenne esély, egyik elkapó piaca sem lenne olyan jó, hogy bárkitől is 5+ millió dolláros ajánlatot kapjanak.

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group