Connect with us

Hír

A Broncost is érdekelné Dalvin Cook, ha kivágja a Vikings

Egyre valószínűbb, hogy senki sem fog cserélni a futó Dalvin Cookért, ellenben jó piaca lehet, ha a Vikings végül a kivágása mellett dönt. A legfrissebb riportok szerint ugyanis nemcsak a Dolphins, de a Broncos szívesen szerződtetné a piacról a veterán támadót (via 9News.com).

A Broncos jelenlegi kezdője a korábbi második Javonte Williams, aki bár újoncként jól mutatkozott be, eddig nem nagyon volt szerencséje a sérülésekkel és könnyen lehet, hogy nem épül fel a szezonkezdetre. Mögötte ráadásul csak Samaje Perine képvisel némi értéket, így abszolút elférne az erősítés, persze csak a megfelelő áron.

Cook az elmúlt négy évben rendre 1100+ yardot termelt a földön összesen 43 TD társaságában, ráadásul a passzjátékba is bevonható, jól illene Sean Payton támadósorába. Ráadásul a kapcsolat is adott, a GM George Paton ugyanis Minnesotában volt asszisztens general manager, amikor a csapat draftolta a futót.

Lesznek itt izgalmak, ha Cook kikerül a piacra.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
1 year ago

Annyira érdekli Cook a csapatokat, hogy egy nyamvadt 3. napos picket is sajnálnak érte adni.

ui.: egyébként a Vikings ráér kivágni Cook-ot szeptember 30-án. Nem tudom Paytonék akkor már mit akarnak kezdeni majd vele. :D

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x