Connect with us

Hír

A Jets lemondta a jövő heti kötelező minitábort, a játékosok mehetnek nyaralni

A tervezettnél hamarabb fejezi be a Jets a holtszezonbeli programját, a csapat ugyanis lemondta a jövő hétre tervezett kötelező minitábort, jelentette be a főedző Robert Saleh.

“A Hall of Fame meccs miatt egy héttel hamarabb kezdődik az előszezonunk, mint bárki másnak. Nagyon jó holtszezonunk van eddig és a srácok megérdemlik, hogy kapjanak egy hét szabadságot. Így lesz idejük feltöltődni a szezon kezdetére”

– mondta Saleh (via SNY).

A riportok szerint a csapatnak tényleg jó holtszezonja volt, Aaron Rodgers is ígéretesen mutatott abban a néhány gyakorlatban, amin részt vett. Persze az extra gyakorlás soha nem árt, de mivel augusztus harmadikán már pályára kell lépnie a csapatnak, így a többiekhez képest tényleg nem veszítenek semmit azzal New Yorkban, ha egy héttel hamarabb mehetnek pihenni a játékosok.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bujdy Bujdy
Bujdy Bujdy
2023-06-07 12:04

Akik egyénként nem pihenni mennek, mert mindenki kap személyre szabott edzéstervet, esélyes, hogy táplálkozási tervet is. Szóval csak annyi történik, hogy mint csapat nem edzenek együtt, nem laknak együtt, de nem csak móka és kacagás lesz nekik a következő két hónap…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x