Connect with us

Hír

A Commanders nyitott Chase Young elcserélésére

A Washington Commanders idén nem hívta le a korábbi 1/2-es pass rusher Chase Young ötödik éves opcióját, tehát idén a szerződése utolsó évébe lépett. Persze ez még nem zárja ki, hogy jövőre hosszabbítsanak vele (lásd Daniel Jones), azonban érthető módon megindultak a pletykák, hogy nem a fővárosban lesz a tehetséges, de sérülékeny pass rusher jövője. Most Albert Breer erősít rá erre, aki úgy tudja, hogy a Commanders nyitott meghallgatni a Younggal kapcsolatos ajánlatokat.

A Washington már elég komoly erőforrásokat ölt a védőfalába, hiszen nagy szerződést osztott ki Daron Payne-nek és Jonathan Allennek, így jó esély van arra, hogy a Chase Young, Montez Sweat kettősből csak egyiket tudják megtartani hosszú távon. Young a tehetségesebb játékos, azonban eddig Sweat nyújtotta a jobb teljesítményt, részben azért is, mert ő rendszeresen pályára tudott lépni.

A 2020-as év legjobb védő újoncának választott Young az utóbbi két évben csak 11 meccsen tudott játszani és ezeken 1,5 sacket jegyzett csupán.

A valószínűbb forgatókönyv az, hogy a Commanders idén még próbálkozik Younggal, és remélik, hogy ismét legjobbját tudja nyújtani, ebben az esetben pedig hosszabbíthatnak vele. Azonban ha ez mégsem jön össze, akkor egy tag-and-trade opció még elképzelhető, vagy csak simán hagyhatják eligazolni a pass rushert.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ThySoul
ThySoul
2023-06-07 06:51

Ugye mennyire megérte egy QB hiányos csapatnak kivinnie egy védőt 1/2re QB helyett (Herbert elérhető volt)

d zoli
d zoli
Reply to  ThySoul
2023-06-07 10:45

Mondjuk ha realisták vagyunk akkor egy QB helyett “csak” egy pass rushert tettek tönkre. Szomorú, de itt bárkinek a karrierjét elássák.

Péter Polgár
Péter Polgár
2023-06-07 20:11

Bust.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x