Connect with us

Hír

Az ex-támadófalember közel 50 kilót fogyott, miután 40 napig csak vízen élt

Az manapság már nem különösen meglepő, ha egy falember a pályafutása befejezése után alaposan lefogy. Így tett többek közt a Hall of Famer Joe Thomas is, de még sokan mások. Most Russell Okung a következő, akinek eléggé szélsőséges módszere volt. Elárulta ugyanis, hogy 40 napon át böjtölt és egyedül vizet fogyasztott, így pedig több mint 45 kilót adott le.

Elmondása szerint ez a böjtölés nem csak a súlyvesztésről szólt, hanem regenációról, gyógyulásról és saját maga megismeréséről. Az étkezés elhagyásával megtisztult nem csak fizikálisan, de mentálisan és spirituálisan is. A böjtöléstől tisztább lett a bőre, jobb lett az emésztése, és az ízületei is kevésbé fájnak már.

A böjtölésnek vannak nagyon hasznos velejárói, azonban ilyen hosszan már bőven jár kockázatokkal is. Okungnak úgy tűnik bevált a dolog, de az biztos, hogy nem mindenki korábbi NFL-falember.

A 2010-ben 1/6-ra kiválasztott falember 11 szezont húzott le az NFL-ben a Seahawks, a Broncos, a Chargers és a Panthers színeiben, 2013-ban Super Bowlt is nyert a Hawksszal. Minőségi left tackle volt hosszú ideig, azonban a sérülések rányomták a bélyegüket a játékára, egy kivétellel minden évben hagyott ki legalább egy meccset, összesen 45-öt, miközben 131-szer volt kezdő.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Piiter
Piiter
1 year ago

Aztán a 45 kiló mínusz után a lógó bőr hol van????!!! https://media3.giphy.com/media/0X1vrpwbsZh3y2n10c/giphy-downsized-small.mp4

bjeela
bjeela
1 year ago

40 nap kaja nélkül, csak vízzel. Hát hogyne…
“A BMJ online tudományos lapban publikált, 1997-es tanulmány szerint általában 45-61 nap után hunytak el azok az emberek, akik önként hagyták abba a táplálkozást egy éhségsztrájk miatt.”
Okos fijú…

Pedro44
Pedro44
1 year ago

“Böjtöljenek a szegények.” by lölö

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x