Connect with us

Hír

Az ex-támadófalember közel 50 kilót fogyott, miután 40 napig csak vízen élt

Az manapság már nem különösen meglepő, ha egy falember a pályafutása befejezése után alaposan lefogy. Így tett többek közt a Hall of Famer Joe Thomas is, de még sokan mások. Most Russell Okung a következő, akinek eléggé szélsőséges módszere volt. Elárulta ugyanis, hogy 40 napon át böjtölt és egyedül vizet fogyasztott, így pedig több mint 45 kilót adott le.

Elmondása szerint ez a böjtölés nem csak a súlyvesztésről szólt, hanem regenációról, gyógyulásról és saját maga megismeréséről. Az étkezés elhagyásával megtisztult nem csak fizikálisan, de mentálisan és spirituálisan is. A böjtöléstől tisztább lett a bőre, jobb lett az emésztése, és az ízületei is kevésbé fájnak már.

A böjtölésnek vannak nagyon hasznos velejárói, azonban ilyen hosszan már bőven jár kockázatokkal is. Okungnak úgy tűnik bevált a dolog, de az biztos, hogy nem mindenki korábbi NFL-falember.

A 2010-ben 1/6-ra kiválasztott falember 11 szezont húzott le az NFL-ben a Seahawks, a Broncos, a Chargers és a Panthers színeiben, 2013-ban Super Bowlt is nyert a Hawksszal. Minőségi left tackle volt hosszú ideig, azonban a sérülések rányomták a bélyegüket a játékára, egy kivétellel minden évben hagyott ki legalább egy meccset, összesen 45-öt, miközben 131-szer volt kezdő.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!