Connect with us

Hír

A pályán majdnem életét vesztő Damar Hamlin végre teljes edzésmunkát végzett!

Damar Hamlin – aki tavaly majdnem életét vesztette a pályán – két hónappal ezelőtt kapott engedélyt a Bills orvosaitól a pályafutásának folytatására. Most pedig újabb nagyon fontos lépést tett a visszatérés felé, ugyanis végre teljesértékű edzésmunkát végzett, jelentette be a general manager Brandon Beane.

Hamlin az elkapó Tee Higginst szerelte a Bills Bengals elleni tavalyi alapszakasz-meccsén, amiből ugyan még felállt, de pár másodperccel később összeesett (ha valaki nagyon meg akarja nézni a videót, akkor itt megteheti). A mentősök tényleg nagyon hamar begurultak a pályára, próbálták újraéleszteni a safetyt, defibrillátort is bevetettek, ami szerencsése sikeres volt. A pulzusa visszatért, azonban nem tudott magától lélegezni, így intubálták és kritikus állapotban a közeli kórházba szállították. Az állapota ezt követően folyamatosan javult, kikerült a kórházból, a rehabilitáció során sem volt semmi probléma, így folytathatja a pályafutását.

A 25 éves játékos egyébként a Bills 6. köröse volt 2021-ben, és bár újoncként nem kapott nagy szerepet, de tavaly a sérüléséig 845 snapen játszott. Normál körülmények között nem lesz kezdő, ezzel együtt alighanem mindenki boldog, hogy ismét ott van a pályán.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!