Connect with us

Hír

A Patriots kivágta James Robinsont

Nagyon úgy tűnik, hogy a draftolatlan újoncként 2020-ban berobbanó James Robinsonnak ennyi volt a futballkarrierje. Legalábbis erre enged következtetni az, hogy a Jets nem rakta rá tavasszal az RFA tendert, majd most a Patriots is menesztette a minitábor kezdetén – számol be a lépésről Field Yates.

Robinson két évre írt alá New Englandbe, ráadásul 150 ezer garantáltat is kapott, azonban még az edzőtáborig sem jutott el a csapattal. A Patriots egyébként $1,1 milliót spórol a lépéssel a fizetési sapkában.

Robinsont a Jaguars igazolta le draftolatlanként 2020-ban, első idényében pedig 1070 yardig és 7 TD-ig jutott, majd másodévesen is feltett még 8 TD-t a táblára, azonban a szezon végén Achilles-sérülést szenvedett. Ez pedig úgy néz ki megpecsételte a karrierjét, hiszen tavaly szezon közben apróért elcserélték a Jetshez, ott is alig játszott, most pedig a Patriotsnál is csak nagyon rövid ideig bírta.

A Patsnél jelenleg Rhamondre Stevenson, Ty Montgomery, a tavalyi negyedik körös Pierre Strong, Kevin Harris és JJ Taylor alkotják a futószekciót.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group