Connect with us

Hír

Belichick úgy gondolja, hogy edzette a valaha volt legjobb támadót, védőt és special teamert is

Bill Belichicket a legtöbben az NFL történetének legjobb edzőjének tartják: főedzőként hatszor, védőkoordinátorként kétszer nyert Super Bowlt. Azt persze ő is tudja, hogy nem lehetett volna ilyen sikeres kiváló játékosok nélkül, és elmondása szerint volt szerencséje edzeni a valaha volt legjobb támadót, a valaha volt legjobb védőt és a valaha volt legjobb special teamert is. Erről is beszélt a 33rdteam.com oldalnak adott interjújában.

“Úgy érzem edzettem a legjobb támadót és egyben legjobb játékost a futball történetében Tom (Brady) személyében, a legjobb védőt a történelemben LT (Lawrence Taylor) személyében és a legjobb special teamert is Matt Slater személyében.”

Brady hétszeres SB-győztesként, háromszoros MVP-ként és gyakorlatilag minden passzolt rekord tartójaként kiérdemelte a GOAT becenevet a legtöbbektől. Taylor az egyetlen játékos, aki újoncként az Év Védője tudott lenni az NFL-ben, összesen háromszor vitte haza ezt a díjat (holtversenyben rekord) és MVP is tudott lenni, mindössze második és azóta utolsó védőként az NFL történetében, és kétszer Super Bowlt is nyert. A legtöbben őt tartják a valaha volt legjobb védőnek, habár Aaron Donald jogos kihívója lehet.

Legjobb special teamerekről ritkán esik szó, és akkor is inkább rúgókról beszélnek az emberek, de Slater érthető módon közel áll Belichick szívéhez, hiszen 2008-as draftolása óta tagja a csapatnak. Vélhetően ő a legjobb gunner az NFL történetében, háromszoros SB-győztes és neki van a legtöbb Pro Bowlja a special teamerek közt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group