Connect with us

Hír

Még az edzőtábor előtt hosszabbíthat a Jets Quinnen Williamsszel

Már lassan tényleg csak Quinnen Williams lesz az egyetlen fiatal belső védőfalember, aki nem kapott új szerződést. Ugyanakkor a Jets főedző Robert Saleh szerint ez nem lesz sokáig így, ugyanis a felek legkésőbb az edzőtáborig meg fognak egyezni egy új kontraktusban (via PFT).

Idén 20-22+ millió dolláros hosszabbítást kapott többek között Dexter Lawrence, Jeffery Simmons, Javon Hargrave és Daron Payne is, illetve nemrég hosszabbított a Bills évi 17 millió dollárért Ed Oliverrel. Hozzájuk csatlakozhatna Williams, aki a hírek szerint évi 23-25 millió dolláros új szerződést szeretne magának, amivel Aaron Donald mögött a második legjobban kereső játékos lehetne a posztján.

A fiatal védő 2019-ben a Jets 1/3-asa volt és szép fokozatosan a posztja egyik legjobbja lett, tavaly pedig karrierévet tartott: 55 tackle, 12 sack, 28 QB hit, két kiharcolt- és egy összeszedett fumble került a neve mellé 16 meccsen, illetve a Pro Bowlba is beválasztották. A pass rush mellett ráadásul futás ellen is jól teljesített, így az idei tendenciák alapján a 20+ millió dolláros szerződés teljesen reális lenne (idén mindössze 9,5 millió dollárt keresne az 5. éves opciójával).

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x