Connect with us

Hír

Cordarrelle Patterson visszatérhet korábbi posztjához

Az Atlanta Falcons az ide draft 1/8-as cetlijével kiválasztotta a futó Bijan Robinsont, illetve ott a rosteren a tavaly is Pro Bowl szinten teljesítő Tyler Allgeier, így Cordarrelle Patterson fölöslegessé vált. Elküldeni viszont kár volna, így a főedző Arthur Smith szerint a támadó visszatér a korábbi posztjához és főleg elkapóként fogják használni (via AtlantaFalcons.com).

A 32 éves Patterson eredetileg elkapóként érkezett a ligába, a Vikings választotta ki az 1/29-es cetlivel. WR-ként viszont óriási csalódás volt, négy év alatt soha nem ért el még csak 500 yardot sem Minnesotában. Az újonc szerződése lejárta után megfordult a Raidersben, a Patriotsban és a Bearsben is, majd 2021-ben aláírt a Falconshoz, ahol első évében 548 yardot és öt TD-t szerzett a levegőben, mindegyik karriercsúcs volt.

Ugyanakkor még így is hatékonyabb volt a földön (618 yard, hat TD), így tavaly már főleg csak futóként kapott szerepet, 13 meccsen  695 yard és nyolc TD került a neve mellé, míg elkapásból csak 122 yardot gyűjtött TD nélkül. A kora miatt már nincs benne sok, már csak a visszahordó kvalitásai miatt is megéri megtartani, de túl sok haszon a passzjátékban aligha lesz belőle.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dé
2023-06-24 21:53

Az igazi posztja recruiter, óriási arc, rengeteg játékost megkörnyékezett idén, hogy jöjjenek Atlantába. 😂 Remélem maradt még benne 1-2 szezon, csupaszív játékos.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x