Connect with us

Hír

ELF: Lengyelországban is kikapott az Enthroners

Zsinórban negyedik vereségét is elszenvedte a Fehérvár Enthroners a kontinens elitligájában, az European League of Footballban. Az újonc magyar gárda most a Wroclaw Panthers otthonában kapott ki 63-33 arányban.

Fotó: Kutasi Petra

Az Enthronersnél hét közben QB-váltás történt, Jerod Evans távozott a csapattól, a helyét pedig Hegedűs Máté vette át. A támadósor számára nem indult valami jól a mérkőzés, hiszen két puntra futotta csak az első negyedben, a másodikban viszont megérkezett Hegedűs első TD-passza az ELF-ben, Jay Griffint találta meg a célterületen. A félidő további részében még két punt, egy interception és egy turnover on downs volt az offense mérlege, azonban Griffin egy 88 yardos kickoff return TD-vel tett fel pontokat a táblára.

A második félidőt egy pick6-szel nyitotta Hegedűs, így legközelebb 49-13-as hátrányban sikerült pontokat szerezni. Előbb az irányító futott futott touchdownt, majd még két passzolt TD került a neve mellé – mindkettőt Benjamin Plunak osztotta ki, az egyik ráadásul egy 84 yardos játék volt.

A fehérvári védelem nem sok mindent tudott kezdeni a Panthers támadósorával, amit persze jól mutat a 63 kapott pont, még ha volt benne pick-6 is. Különösen Tony Tate volt elemében a hazaiaknál, aki négy elkapott touchdownt szerzett, ami holtversenyben ELF-rekord. Mellette Dawid Brzozowskinak volt két futott- és egy elkapott hatpontosa is, illetve az utolsó pontok Michał Goszczyński nevéhez fűződtek.

Az Enthroners így 0-4-es mérleggel áll, jövő héten vasárnap pedig hazai pályán, a First Fielden fogadja a tavalyi bajnok Vienna Vikings gárdáját.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!