Connect with us

Hír

Marcedes Lewis még 39 évesen is folytatná a játékot

A tight end Marcedes Lewis egy hónapja töltötte be a 39. születésnapját, de még mindig nem gondolkozik a visszavonuláson. Sőt állítása szerint több csapat is érdeklődik iránta, és bár egyet sem nevezett meg, a Jets eléggé adja magát.

Lewist a 2006-os (!) draft első körében választotta ki a Jaguars. Egészen a 2017-es szezon végéig szolgálta a csapatot, pályafutása csúcsán Pro Bowl szinten teljesített, 2010-ben 58 elkapásból 700 yardot és 10 TD-t szerzett. Ezt követően fokozatosan visszaesett a teljesítménye, 2014-től kezdve egyetlen idényben sem lépte át a 350 elkapott yardos határt, leginkább blokkoló feladatokat látott el, abban viszont kiváló.

2018-ban távozott Jacksonville-ből, majd aláírt a Packershöz, ahol az elmúlt öt évet töltötte. Tavaly mindössze hat elkapása volt 66 yardért és két TD-ért, túl sok már nincs a tankjában, de blokkolóként és mentorként még lehet hozzáadott értéke, ráadásul a Jetsben újra együtt dolgozhatna a nagy barát Aaron Rodgersszel, illetve a korábbi koordinátorával Nathaniel Hackettel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!