Connect with us

Hír

Diggs elégedetlen a szerepével és hogy nem szólhat bele a játékhívásokba

Érdekesen alakult a Bills minitábora, legalábbis ami a Stefon Diggs körül kialakult helyzetet illeti. A sztárelkapó a holtszezon során az önkéntes edzéseken nem vett részt, majd a minitábor előestéjén ott volt az orvosi vizsgálaton, majd másnap meetingeken is, viszont az edzések előtt lelépett. A tábor második napjára visszatért, Sean McDermott főedző elmondása szerint egy kis szünetre és térre volt szükségük egymástól, ezért távozott az elkapó, azonban gyorsan megoldották a helyzetet.

Az elmondottaktól függetlenül az elég egyértelmű, hogy nincs minden rendben a felek közt, Diggs elégedetlen valamivel. Ez már látszott a csapat Bengals elleni playoff-meccsén is, ahol 17 pontos vereséget szenvedtek, Diggs pedig az oldalvonalnál fejezte ki frusztráltságát, majd a meccs utáni interjúkon sem vett részt. Na de pontosan mivel frusztrált?

Nos, Ben Violin (Boston Globe) információi szerint a támadósorban betöltött szerepével és a playhívásokba való beleszólás hiányával.

A Bills új támadókoordinátorát, Ken Dorsey-t sok szurkoló kritizálta tavaly, hiszen az offense összességében gyengébben teljesített, mint korábban Brian Daboll alatt, azonban a legtöbb szakértő egyetért abban, hogy Dorsey jó munkát végzett és nem a playhívásokkal volt probléma, inkább a skill playerek tehetségének hiányával, illetve még inkább Josh Allen könyöksérülésével a szezon második felében.

Abból a szempontból is érdekes, hogy Diggs elégedetlen a szerepével a támadósorban, hogy abszolút fokális pontja az offense-nek, egyértelmű első számú elkapó és a többi elit WR-hez képest magasabb is volt a célbavételi rátája, hiszen nem igazán volt jó 2-3. számú opció mellette – az egész ligában Diggs kapta a negyedik legtöbb targetet.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
1 year ago

“…és a többi elit WR-hez képest magasabb is volt a célbavételi rátája…”

Khmmmm! https://media0.giphy.com/media/J207RzjjtiUmNrVDGT/giphy-downsized-small.mp4

Péter Polgár
Péter Polgár
1 year ago

Kicsit sokat képzel magáról.

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  Péter Polgár
1 year ago

Magyarul nem “mivel” frusztrált, hanem “miért”, esetleg “mitől”.

Tuskó Hopkins
Tuskó Hopkins
1 year ago

Szerintem a konyhás néni véleményét is figyelembe kellene venni a playhívásoknál.
Értem én, hogy akkora az ego, hogy alig fér be a stadionba, de akkor ennyi erővel mindenki belepofázhatna az meg egyrészt sehova nem vezetne, másrész akkor is lenne aki besérülne.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x