Connect with us

Hír

Diggs elégedetlen a szerepével és hogy nem szólhat bele a játékhívásokba

Érdekesen alakult a Bills minitábora, legalábbis ami a Stefon Diggs körül kialakult helyzetet illeti. A sztárelkapó a holtszezon során az önkéntes edzéseken nem vett részt, majd a minitábor előestéjén ott volt az orvosi vizsgálaton, majd másnap meetingeken is, viszont az edzések előtt lelépett. A tábor második napjára visszatért, Sean McDermott főedző elmondása szerint egy kis szünetre és térre volt szükségük egymástól, ezért távozott az elkapó, azonban gyorsan megoldották a helyzetet.

Az elmondottaktól függetlenül az elég egyértelmű, hogy nincs minden rendben a felek közt, Diggs elégedetlen valamivel. Ez már látszott a csapat Bengals elleni playoff-meccsén is, ahol 17 pontos vereséget szenvedtek, Diggs pedig az oldalvonalnál fejezte ki frusztráltságát, majd a meccs utáni interjúkon sem vett részt. Na de pontosan mivel frusztrált?

Nos, Ben Violin (Boston Globe) információi szerint a támadósorban betöltött szerepével és a playhívásokba való beleszólás hiányával.

A Bills új támadókoordinátorát, Ken Dorsey-t sok szurkoló kritizálta tavaly, hiszen az offense összességében gyengébben teljesített, mint korábban Brian Daboll alatt, azonban a legtöbb szakértő egyetért abban, hogy Dorsey jó munkát végzett és nem a playhívásokkal volt probléma, inkább a skill playerek tehetségének hiányával, illetve még inkább Josh Allen könyöksérülésével a szezon második felében.

Abból a szempontból is érdekes, hogy Diggs elégedetlen a szerepével a támadósorban, hogy abszolút fokális pontja az offense-nek, egyértelmű első számú elkapó és a többi elit WR-hez képest magasabb is volt a célbavételi rátája, hiszen nem igazán volt jó 2-3. számú opció mellette – az egész ligában Diggs kapta a negyedik legtöbb targetet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group