Connect with us

Hír

A Packers sztárja szerint Jordan Love a liga legjobb irányítója

A Packersnél idén nagy változás lesz, hiszen 15 év után nem Aaron Rodgers vezeti majd ki a csapatot a gyepre az első fordulóban, hanem Jordan Love. A-Rodhoz hasonlóan a 2020-as első körös irányító is a háttérben figyelt, tanult három évig egy jövőbeli Hall of Famertől, mielőtt megkapta a stafétát. A kérdés már csak az, hogy neki mennyire fog menni játék, miután bedobják a mély vízbe.

Rodgers annak idején 2008-ban egyből jó játékkal rukkolt elő (a PFF értékelése szerint például a 6. legjobb volt a ligában), habár a Packers csak 6-10-es mérleget ért el. Na de mit várhatunk a 24 éves Love-tól a gyakorlatilag újonc szezonjában? Nos, Jaire Alexander, a csapat sztár cornerbackje szerint elég sokat.

“Itt a QB1! A liga legjobb irányítója! Azt mondjuk megmondhatnátok neki, hogy ne teszteljen engem a pályán.”

– szakította félbe Love interjúját Alexander vicceskedve.

Nem csak Alexander dicsérte egyébként mostanság Love-ot, hanem például elkapói, Christian Watson és Romeo Doubs is, de ezeken a megszólalásokon kívül is pozitív hangok érkeztek vele kapcsolatban a Packers edzéseiről. Amik persze sok mindent egyelőre még nem jelentenek, legfeljebb hogy bíznak a srácban az épületen belül – aztán majd meglátjuk, mit mutat a pályán.

Ha ő is a 6. legjobb irányító tudna lenni a ligában első kezdő évében, akkor fényes lenne a Packers következő 10-15 éve is. Ha nem, akkor furcsa érzés kerülgethetné a csapat szurkolóit, hiszen 30 év után először nem lenne franchise irányítójuk.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group