Connect with us

Hír

Valami nincs rendben Stefon Diggs körül, az elkapó lelépett az edzések előtt

A Billsnél tegnap elkezdődött a minitábor, Stefon Diggs pedig elég nagy felhajtást okozott. A csapat sztárelkapója hétfőn megjelent az orvosi vizsgálaton, sőt még kedd reggel is Buffalóban volt, azonban ezután már nem jelent meg az edzésen – számol be a PFT. Sean McDermott főedző “nagyon aggasztónak” titulálta a helyzetet.

Az egy relatíve megszokott dolog lett volna, ha Diggs csak simán nem jelent volna meg az edzőtáborban, ezzel kifejezve nemtetszését valami iránt. Ez az “ott vagyok, majd mégsem vagyok ott, miközben az ügynököm azt mondja, hogy ott leszek az egész minitáborban” viszont nagyon furcsa sztori.

Ráadásul az biztos, hogy nem a fizetésével van baja Diggsnek, hiszen tavaly írt alá 4 évre $96 millióért, idén a második legtöbb pénzt keresi a WR-ek közt az egész ligában. Ellenben a tavalyi rájátszás vereséget nagyon rosszul viselte, olyan pletykákról is lehetett olvasni, melyek szerint távozni szeretne Buffalóból. Ez nem egy túl valószínű forgatókönyv, hiszen ebben az esetben két év alatt $44,3 millió halott pénzt kellene benyelnie a csapatnak, de ezek után egy kicsit jobban aggódhatnak a Bills szurkolói (pláne, hogy Diggs már korábban is csinált ilyet még a Vikings játékosaként).

Josh Allen egyébként kiállt elkapója mellett, hogy imádja a srácot, azonban elejtett egy olyan megjegyzést, hogy csapaton belül dolgoznak “nem focival kapcsolatos dolgokon”. Diggs egyébként a nem kötelező részén sem vett részt a holtszezonnak ezidáig, ami persze még nem jelentene semmit, a kötelező edzések kihagyása azonban már tényleg aggasztó, ahogy McDermott fogalmazott.

Diggs kiviharzott a Bills öltözőjéből a vereség után

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!