Connect with us

Hír

Ha már senkinek nem kell, Carson Wentz medvevadásznak állt

Továbbra sincs piaca Carson Wentznek és nem úgy tűnik, hogy ez egyhamar megváltozna. És mivel jobb dolga úgy sincs, így elment medvére vadászni, a sikeres akciójával pedig még el is büszkélkedett (amivel számtalan ember felháborodását és haragját váltotta ki az interneten).

Wentz eredetileg az Eagles 1/2-ese volt még 2015-ben. Újoncként korrekt volt, majd másfél jó idény és egy top szerződés után teljesen összeomlott a játéka. 2021-ben el is cserélte a csapat a Coltshoz, ahol mindössze egy év után kiábrándultak belőle. A Commanders viszont még látott benne fantáziát és tavaly két harmadik körös pickért cserébe megszerezte a veterán QB-t, de ez a próbálkozás is kudarcba fulladt, így ismét az utcán találta magát a 30 éves irányító.

A támadó iránt azóta egyáltalán nem volt érdeklődés, pedig állítása szerint a csereposztot is zokszó nélkül elfogadná.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kopi3.14
Kopi3.14
11 months ago

Chicagoba ezután tuti nem fog menni.

Zoard
Zoard
Reply to  Kopi3.14
11 months ago

Pont akartam írni, hogy csoportriválisoknak üzent: szívesen állna az esetlegesen játékkeptelen LoveCouisinsGoff helyére snapet kapni hogy megakadályozza azt hogy a Bears csoportgyőzelemre törjön

Péter Polgár
Péter Polgár
11 months ago

Ebből is látszik, hogy egy beteg agyú fasz.

Sestertius
Sestertius
Reply to  Péter Polgár
11 months ago

Miből ha szabad kérdeznem?

atis123Juve
atis123Juve
Reply to  Sestertius
11 months ago

Sima reflex válasz. Én is hasonlóan gondolkodtam, míg második nekifutásra eszembe jutott, hogy a vadászat legnagyobb részben gazdálkodás, és a fenntarthatóság fontos benne. Nem csak össze-vissza lövöldözgetnek. Eddig sokan nem jutnak el sajna :(

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  atis123Juve
11 months ago

Ennek azért ellentmond az íj használata, ami bátor dolog, de az állomány gyérítésére egy biztosabban ölő fegyver egyértelműen célszerűbb lenne.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x