Connect with us

Hír

Darren Wallert annyira nem lepte meg, hogy elcserélte a Raiders

A Raiders megmentette és felvirágoztatta a tight end Darren Waller karrierjét, azonban már tavaly is lehetett hallani olyan hangokat, hogy elcserélnék a támadót, amire végül idén márciusban sor is került, amikor a Giants egy harmadik kör végi cetlit küldött a Raidersnek. A tight end a héten visszatért Las Vegasba az alapítványa egyik rendezvényére, ahol arról beszélt, hogy nem lepte meg igazán, amikor elcserélték.

“Nem sokkolt igazán. Hallottam dolgokat előtte. Az év több pontján is hallottam, hogy lehet lecserélnek, lehet nem. Szóval maga a csere nem sokkolt, de azt nem vártam, hogy a Giantshez kerülök.”

– mondta a Las Vegas Review-Journalnak.

A korábban alkohol- és drogproblémákkal küzdő Waller 2019-ben és 2020-ban a liga egyik legtöbbet termelő tight endje volt, hiszen mindkét évben átlépte az 1100 yardos határt. Az utóbbi két szezonban azonban sérülésekkel küzdött és csak 20 meccsen lépett pályára, tavaly mindössze 388 yard és 3 TD került a neve mellé. A Giantsnél azt remélik, hogy 30 évesen még van a tankjában annyi, hogy a támadósor első számú fegyvere lehessen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group