Connect with us

Hír

Optimisták a Patriotsnál DeAndre Hopkins leigazolásával kapcsolatban

Úgy tűnik, jól sikerült DeAndre Hopkins vizitje a Patriotsnál. Az elkapó előbb feltöltött egy Matthew Judonnal közös képet, majd a TheAthletic számolt be arról, hogy optimista a felek hangulata egy potenciális szerződéssel kapcsolatban.

Korábban arról lehetett olvasni, hogy Hopkins évi 15+ millió dollárt szeretne, miközben a Patriots inkább egy 10+3 millió dolláros ajánlatban gondolkozik. Első látásra elég messze vannak egymástól az elképzelések, de némi kompromisszum után bőven elképzelhető, hogy sikerült közel kerülni egy megállapodáshoz (például egy 1 éves, 13 millió dolláros teljesen garantált szerződés +3 millió dollárnyi ösztönzővel jó középútnak tűnik).

Hopkins 2014 és 2020 között minden évben átlépte az 1000 yardos határt, pályafutása csúcsán az NFL legjobb elkapója volt. Az elmúlt két évben viszont sérülések és eltiltások, illetve formahanyatlás miatt csak 1289 yard és 11 TD került a neve mellé, de még így is azonnal a Patriots legjobb elkapója lenne Kendrick Bourne, DeVante Parker és JuJu Smith-Schuster előtt.

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group