Connect with us

Hír

JK Dobbins új szerződést szeretne, nem is edz a Ravensnél

Manapság a holdoutok nem valami megszokottak (habár azért előfordulnak), hiszen pénzbüntetéssel járnak és ezt már nem is engedhetik el a csapatok. A szerződéssel való elégedetlenség kifejezésének egyik új módja az, hogy ugyan az adott játékos ott van a csapattal, de a pályán nem vesz részt az edzésen – ez az úgynevezett hold-in. Ezt tette a héten a Ravens futója, JK Dobbins is.

Dobbins az újonc szerződése utolsó évébe lépett, így értelemszerűen szeretne kiharcolni egy hosszabbítást magának, hogy jövőre ne kelljen a piacra bíznia magát. A korábbi második körös futó elmondta a WJZ-CBS Baltimore-nak, hogy a foci üzleti oldala ugyan “része az álomnak”, de mindeközben nagyon nehéz is. Utalt Lamar Jacksonra, hogy nem mindig minden rózsás, de attól még lehet jó végkimenetele az egésznek.

A 24 éves játékos idén $1,39 milliót fog mindössze keresni, ami értelemszerűen piaci értéke alatt van. A probléma a futók esetében a tárgyalásoknál viszont az szokott lenni, hogy a running backek úgy gondolják, hogy a befektetett munkájuk, tehetségük, tudásuk és eddigi teljesítményük miatt érnek valamennyit, a csapatok azonban a játékra gyakorolt hatásuk, sérülékenységük és rövid karrierjük miatt kevesebbre értékelik a posztot és ezáltal a játékosokat.

Dobbins jól teljesített egyébként a Ravens (egyébként futóbarát) rendszerében, azonban három év alatt csak 23 meccsen tudott pályára lépni sérülések miatt. Nem túl valószínű, hogy a Hollók hosszabbítanak vele idén.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!