Connect with us

Hír

Ősszel irány Amerika! – Los Angeles, Las Vegas, Grand Canyon, NASCAR és két NFL-meccs

A bűn- és az angyalok városa, a világ legikonikusabb kanyonja, igazi amerikai autóverseny és persze két NFL-rangadó. Elképesztően jó programmal vár a Jet Travel idei Las Vegas & Los Angeles túrája október 12 és 21 között!

**Ha lefoglaljátok az utazást, kérjük mondjátok el a szervezők kérdésére, hogy nálunk, a Fűzővel kifelé!-n hallottatok a túráról. Köszönjük! **

Ezzel az úttal három államot is ki lehet pipálni az USA térképéről! Nevadában a mindig pezsgő Las Vegas Stripen lehet élvezni a kaszinókat, az egész napos partivá alakuló medencés szállodát, egy NASCAR-versenyt, no meg az NFL egyik legújabb ékkövében, az Allegient Stadiumban rendezett Raiders-Patriots összecsapást!

Innen lesz egy kirándulás Arizonába, ahol az ámulatba ejtő Grand Canyont lehet megtekinteni, illetve visszafelé a Hoover Gátat is útba lehet ejteni.

A harmadik megálló pedig Los Angeles, Kalifornia! Egyből egy hétfő esti rangadóval, a Chargers-Cowboys találkozóval indul a látogatás a lenyűgöző SoFi Stadiumban, amit egy másik napon stadiontúra kereteiben is meg lehet tekinteni, ami szintén hatalmas élmény! És hát a látnivalók palettája végtelen hosszú LA-ben: Hollywood, Venice Beach, Santa Monica, Beverly Hills, mind-mind ikonikus helyszínek. Plusz az önfeledt gyerekkori szórakozás sem marad el a Disneylandben!

Mindeközben pedig négy- és ötcsillagos szállodákban hajthatjuk nyugovóra a fejünket az egész napos élményeket követően!

Személyes tapasztalatból tudjuk mondani (a New York-i túránk vlog-részeit itt tekinthetitek meg, a Chicago+Green Bay utunkat pedig emitt), hogy a Jet Travelnél a szervezés hibátlan, magas színvonalú szolgáltatást kapunk a pénzünkért. A szállás nagyon kényelmes, minden előre le van foglalva, nekünk csak annyi a dolgunk, hogy ott legyünk a megbeszélt helyen a megbeszélt időben, és tátsuk a szánkat, élvezzük az utazást.

Desert Rose – Las Vegas & Los Angeles nevű út részletes programtervét és minden fontos információt megtaláltok EZEN a linken a Jet Travel oldalán.

**Ha lefoglaljátok az utazást, kérjük mondjátok el a szervezők kérdésére, hogy nálunk, a Fűzővel kifelé!-n hallottatok a túráról. Köszönjük! **

A JetTravel összesen négy utat szervez idén Amerikába:

**Szponzorált tartalom.**

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!