Connect with us

Hír

Ősszel irány Amerika! – Parázs meccsek Pittsburghben és Philadelphiában!

Járt utat a járatlanért… hagyd el! Ha túlhájpoltnak érzed New Yorkot, Los Angelest vagy Miamit, vagy csak már mindegyik helyen jártál, akkor a Jet Travel “Rock It” nevű útját bizony neked találták ki! Itt nem a mindenki által ismert turista-látványosságokat fedezheted fel, hanem az igazi Amerikát! És persze a sport sem marad el, két parázs NFL-meccs és sorsolástól függően egy NBA vagy NHL találkozó is a program részét képezi. 

**Ha lefoglaljátok az utazást, kérjük mondjátok el a szervezők kérdésére, hogy nálunk, a Fűzővel kifelé!-n hallottatok a túráról. Köszönjük! **

A kirándulás (a repülőút után) október 30-án Detroitban kezdődik, amit konkrétan egy híd választ el Kanadától. Az amerikai autógyártás szülővárosában eltöltött két nap alatt megnézhettek a sorsolástól függően egy NBA (Pistons) vagy NHL (Red Wings) meccset, kifuthattok a Lions stadionjának a gyepére (ha július 10-ig foglaltok, akkor ez a belépő ajándék), illetve átélhetitek a hamisítatlan amerikai Halloween élményt.

Ezután Detroitból busszal Pittsburghbe vezet a túra (így Michigan, Ohio és Pennsylvania államot is kipipálhatjátok a térképen), ahol első nap egy kis városnézés, másnap pedig jön az első NFL-meccs! A Steelers a Titanst fogadja egy kőkemény csütörtök esti rangadó alkalmával, úgyhogy előbb egy jó kis tailgating a folyóparton fekvő stadion előtt, majd a lelátón lengjenek azok a sárga törölközők!

Pennsylvaniából viszont nem elég ennyi, úgyhogy irány vonattal az USA szülővárosa, Philadelphia! Rocky szobor, a Szabadság Harangja, Függetlenségi nyilatkozat, cheesesteak, miegymás, majd vasárnap jön az NFL egyik legpikánsabb rangadója, ugyanis az Eagles a csoportrivális Dallas Cowboyst fogadja a Lincoln Financial Fielden! A csapatok ki nem állhatják egymást, a hírhedt philadelphiai közönség hangorkánja pedig biztosan felejthetetlenné teszi majd az élményt!

Másnap, azaz november 7-én pedig indulás haza.

Személyes tapasztalatból tudjuk mondani (a New York-i túránk vlog-részeit itt tekinthetitek meg, a Chicago+Green Bay utunkat pedig emitt), hogy a Jet Travelnél a szervezés hibátlan, magas színvonalú szolgáltatást kapunk a pénzünkért. A szállás nagyon kényelmes, minden előre le van foglalva, nekünk csak annyi a dolgunk, hogy ott legyünk a megbeszélt helyen a megbeszélt időben, és tátsuk a szánkat, élvezzük az utazást.

Rock It – Pittsburgh & Philadelphia nevű út részletes programtervét és minden fontos információt megtaláltok EZEN a linken a Jet Travel oldalán.

**Ha lefoglaljátok az utazást, kérjük mondjátok el a szervezők kérdésére, hogy nálunk, a Fűzővel kifelé!-n hallottatok a túráról. Köszönjük! **

A JetTravel összesen négy utat szervez idén Amerikába:

**Szponzorált tartalom.**

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!