Connect with us

Hír

Chris Jones is holdoutba kezdett

Eddig úgy tűnt, hogy jó irányba haladnak a dolgok Chris Jones szerződéshosszabbítása kapcsán, hiszen a kiváló védőfalember és a Chiefs is úgy nyilatkozott, hogy nyitottak a megállapodásra. Most azonban úgy néz ki, hogy mégsem haladnak olyan ütemben a tárgyalások, mint azt Jones szeretné, ugyanis nem jelent meg a Chiefs kötelező minitáborában – írja Adam Schefter.

Jones a négy éves $80 milliós szerződése utolsó évébe lépett, idén $19,5 milliót keresne. Ez persze nem egy rossz összeg, de hosszú távon szeretné magát bebiztosítani a hamarosan 29 éves védő. Vélhetően évi 24-25 millió dollár körül lehet majd a hosszabbítása, amivel Aaron Donald mögött a második legjobban fizetett DT lenne a ligában (ez jelenleg Jeffery Simmons $23,5 millióval). A Chiefsnek is érdekében állhat a hosszabbítás, egyrészt mert Jones egy elit játékos, másrészt mert ezzel csökkenthetnék az idei $28,3 milliós cap hitjét.

Ha a tavalyi elsőcsapatos All-Pro védőfalember a háromnapos tábort teljesen kihagyja, akkor 99 ezer dollárt kell majd befizetnie a közös kasszába, de jó eséllyel ezt kompenzálja majd a csapat, amikor sikerül megállapodniuk.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!