Connect with us

Hír

A Bears elkapója így üzent a csapat szurkolóinak: Készüljetek fel a győzelmekre!

A Chicago Bears szurkolóinak nem sok örömben volt része a 2022-es idényben, már ami a győzelmeket illeti, hiszen mindössze háromszor hagyta el szeretett csapatuk a pályát nyertesként. A holtszezon már sokkal jobban alakult, hiszen sikerült eladni az 1/1-es picket az elkapó DJ Moore-ért és sok magas draft cetliért, amivel megalapozhatták a franchise jövőjét. A csapat elkapója, Darnell Mooney viszont úgy gondolja, hogy már idén beindul a szekér!

“Készüljetek a győzelmekre! Belefáradtunk a vereségekbe. Nem kell a hájp meg semmi ilyesmi. Csak készüljetek a győzelmekre.”

– mondta Mooney a WGN-nek.

Nehéz elképzelni, hogy a Bears ne legyen jobb a tavalyinál, és leginkább a támadósorban várható fejlődés, hiszen megerősítették a falat és az elkapószekciót is, Justin Fieldstől pedig sokan további fejlődést, akár nagyobb ugrást is várnak. Ha ez bekövetkezik, akkor akár a rájátszásért is küzdhetnek ebben a gyenge NFC-ben, de merész álmokat nem érdemes dédelgetni, hiszen azért a támadósor is inkább átlagosra fejlődött emberállományban a nagyon gyengéről, a védőfal pedig továbbra is elég rosszul néz ki, ami megtorpedózhatja a labda azon oldalán nyújtott teljesítményt.

Mindenesetre az 1/1 eladása után egyértelműen fényesebb a csapat jövője, mint korábban volt. Még ha nem is feltétlen idén fog ez teljes egészében manifesztálódni.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
11 months ago

Émmár több, mint 30 éve ezekre készülök, de az istennek nem jön el…

DrBaji Mihály
DrBaji Mihály
11 months ago

Most még nagy a szája….

Vicgeordie
Vicgeordie
11 months ago

Nem kell a hájp, úgyhogy hájpolom én magunkat egy kicsit.

https://media4.giphy.com/media/CiYImHHBivpAs/giphy-downsized-small.mp4

Tibor Cseh
Tibor Cseh
11 months ago

Valójában ezt mondta: Készüljetek a győzelmekre! Mert nem lesz sok … :DDD

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x