Connect with us

Hír

A Bears elkapója így üzent a csapat szurkolóinak: Készüljetek fel a győzelmekre!

A Chicago Bears szurkolóinak nem sok örömben volt része a 2022-es idényben, már ami a győzelmeket illeti, hiszen mindössze háromszor hagyta el szeretett csapatuk a pályát nyertesként. A holtszezon már sokkal jobban alakult, hiszen sikerült eladni az 1/1-es picket az elkapó DJ Moore-ért és sok magas draft cetliért, amivel megalapozhatták a franchise jövőjét. A csapat elkapója, Darnell Mooney viszont úgy gondolja, hogy már idén beindul a szekér!

“Készüljetek a győzelmekre! Belefáradtunk a vereségekbe. Nem kell a hájp meg semmi ilyesmi. Csak készüljetek a győzelmekre.”

– mondta Mooney a WGN-nek.

Nehéz elképzelni, hogy a Bears ne legyen jobb a tavalyinál, és leginkább a támadósorban várható fejlődés, hiszen megerősítették a falat és az elkapószekciót is, Justin Fieldstől pedig sokan további fejlődést, akár nagyobb ugrást is várnak. Ha ez bekövetkezik, akkor akár a rájátszásért is küzdhetnek ebben a gyenge NFC-ben, de merész álmokat nem érdemes dédelgetni, hiszen azért a támadósor is inkább átlagosra fejlődött emberállományban a nagyon gyengéről, a védőfal pedig továbbra is elég rosszul néz ki, ami megtorpedózhatja a labda azon oldalán nyújtott teljesítményt.

Mindenesetre az 1/1 eladása után egyértelműen fényesebb a csapat jövője, mint korábban volt. Még ha nem is feltétlen idén fog ez teljes egészében manifesztálódni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group