Connect with us

Hír

A Bills is akarja DeAndre Hopkinst, de csak ha a gyűrű érdekében lemond a pénzről

DeAndre Hopkins a hírek szerint kivár, hátha felpörög kicsit a piaca, eddig ugyanis csak a Patriots és a Titans érdeklődéséről lehetett hallani. Most viszont a PFT és az ESPN is azt állítja belsős forrásokra hivatkozva, hogy a Bills is érdeklődik az elkapó iránt.

A Buffalónak jelenleg 5,5 millió dollárnyi cap space-e van, vagyis nem igazán van olyan helyzetben, hogy felverje az elkapó árát – habár tudnának még itt-ott felszabadítani, ha nagyon szeretnének. A hírek szerint a csapat szeretné leigazolni Hopkinst, de csak abban az esetben, ha a korábbi első körös WR hajlandó pénzügyi áldozatot hozni annak érdekében, hogy gyűrűért küzdhessen.

A 31 éves elkapónak hivatalosan nem volt 1000 yardos szezonja 2020 óta, de az utóbbi két évben csak 19 meccsen tudott pályára lépni eltiltás és sérülés miatt: ez idő alatt 1289 yard és 11 TD jött neki össze. Ettől még mindig egy nagyon jó elkapó, még ha nem is számít már a poszt krémjének.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
snookerista
snookerista
2023-07-12 05:10

Gyakorlatilag bizonytalan gyűrű miatt adja lejjebb az igényeit, miközben Josht még SB-be se láttuk , nem hogy gyűrűt nyerjen és téthelyzetbe eddig mindig megremegett. Ha ennyire lead a fizujából inkább menjen a Chiefshez , ezt még ők is megtudják adni és őket már láttuk gyűrű nyerni, plusz Mahomes is jobb téthelyzetbe is Josh( meg mindenhogy) és Reid se egy rossz. Sztem amúgy vagy Titans vagy Pats lesz ebből, ilyen lentre nem megy le.

ThySoul
ThySoul
Reply to  snookerista
2023-07-12 05:22

Ja, végülis a Chiefs ellen is ő védekezett Kelcen meg Hillen, azért jutottak el 13 mp alatt field goal távolságba :D

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x