Connect with us

Hír

Garoppolo átment az orvosin, nem kell aggódnia a pénze miatt

A holtszezonban nagy port kavaró téma volt, hogy Jimmy Garoppolo tavasszal átesett egy műtéten, így a leigazolásának bejelentését is el kellett tolni egy nappal, ugyanis a Raiders beletett egy záradékot a szerződésébe, hogy bármikor kivághatja bármiféle pénz kifizetése nélkül, amíg nem megy át egy orvosi vizsgálaton.

Most azonban az irányító és a csapat is megnyugodhat, ugyanis Adam Schefter információi szerint ez a kikötés a tegnapi napon teljesült, így Garoppolo nem bukja el a pénzét, a Raidersnek pedig van irányítója a szezonra.

Garoppolónak decemberben sérült meg a lábfeje, ám akkor még nem műttette meg, hiszen ha a csapat bejutott volna a Super Bowlba, akkor reményei szerint akár pályára is léphetett volna. Erre nem került sor, a lábfeje pedig nem gyógyult a kellő mértékben, így végül márciusban kés alá feküdt. Így a szabadügynök-piac nyitására nem volt egészséges, nem is ment át a Raiders orvosi vizsgálatán, ami után a csapat minden sérülésből fakadó felelősségét áttolt a QB-ra és elvette a $11,25 milliós aláírási bónuszát, amit áttoltak 2023-as alapfizetésre (ami így $22,5 millió lesz). Ez azt jelentette, hogy bármikor kivághatták volna a QB-t és egy centet sem kellett volna fizetniük neki. Ezt a tegnapi napig tehették volna meg, hiszen Garoppolo vasárnap átment az orvosin, úgyhogy visszaállt a rend és mehet minden a megszokott kerékvágásban.

Az persze jó kérdés, hogy a 32 éves irányító meddig lesz egészséges, hiszen elég hosszú már a kórlapja. Szintén jó kérdés, hogy jobb irányító lesz-e mint Derek Carr volt, tehát fejlődik-e a poszton a Raiders az eddigiekhez képest. Egyik kérdésre sem tudunk magabiztos igennel válaszolni.

Sérülés esetén egyébként a veterán Brian Hoyer vagy a negyedik körös újonc Aidan O’Connell állna be a helyére.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group