Connect with us

Hír

A futók csináltak egy csoportos beszélgetést a helyzetük kitárgyalására

Felkapott téma az utóbbi napokban a futók fizetési helyzete, sokan nyilvánosan is kifejtették véleményüket. Most a PFT arról számolt be, hogy a veterán running backek csináltak egy csoportos beszélgetést, ahol privátban megbeszélhetik a dolgokat a piacukkal kapcsolatban, stratégiákat alakíthatnak ki a helyzetük javítására.

Az első lépése ennek az volt, hogy a közösségi médiában panaszkodnak, amit sokan meg is tettek. Ezzel talán sikerül szélesebb körbe eljuttatni a témát, azonban ennyivel még olyan sokra nem mennek. Ki kellene találniuk egy olyan konstrukciót, ami a Játékosok Szakszervezetének és a tulajdonosoknak is megfelelő, azaz mindkét fél tudja kellőképpen támogatni az ötletet ahhoz, hogy meg is egyezzenek róla és szabályba foglalják.

Ötletek már elhangzottak a médiában, például rövidíteni a futók újonc szerződéseit, összevonni a franchise taget más posztokkal (elsősorban elkapókkal és tight endekkel, így rövidíteni az utat a piacra kerülésig), vagy akár kialakíthatnak egy alapot is, amiből teljesítményarányosan tudnak részesülni (létezik már ilyen az újonc szerződéses játékosok esetén).

Azonban mindegyikkel az a legnagyobb probléma, hogy kivételez a futó poszton játszókkal, ami ahhoz is vezethetne, hogy más posztokon is eljátszanák ugyanezt az elégedetlenkedést.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!