Connect with us

Hír

A Patriots is adott volna annyit Hopkinsnak, mint a Titans, csak sokkal több ösztönzővel

DeAndre Hopkins vasárnap eldöntötte, hogy a Tennessee Titanshez igazol. Egy komoly ajánlata volt még ezen kívül, méghozzá a Patriotstól, és most Albert Breer beszámolt arról, hogy mi volt a különbség a két szerződéstervezet között.

A Titans évi $12 milliót ajánlott további $3 millió ösztönzővel, tehát ha minden a legjobban alakul, akkor $15 milliót kereshet idén a sztárelkapó. Ezt a $15 milliót a Patriots is vállalta, azonban más struktúrával: jóval több volt benne az ösztönző, így kevesebb volt a biztosan megkereshető összeg. Breer a Chiefs draft előtti ajánlatához hasonlította a Patriots elképzeléseit, ami állítólag $4 milliós alapfizetésről és $10 milliós ösztönző csomagról szólt volna.

Nem meglepő, hogy az utóbbi két évben 16 meccset kihagyó Hopkins a biztosabb keresetet választotta – és persze nem ártott a jó kapcsolat a Titans főedzőjével (Mike Vrabel) és támadókoordinátorával (Tim Kelly), akikkel Houstonban dolgozott együtt.

A Patriots tehát nem volt hajlandó eleget fizetni, így marad a JuJu Smith-Schuster, DeVante Parker, Tyquan Thornton, Kendrick Bourne elkapószekció a szezonra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!