Connect with us

Hír

A Patriots is adott volna annyit Hopkinsnak, mint a Titans, csak sokkal több ösztönzővel

DeAndre Hopkins vasárnap eldöntötte, hogy a Tennessee Titanshez igazol. Egy komoly ajánlata volt még ezen kívül, méghozzá a Patriotstól, és most Albert Breer beszámolt arról, hogy mi volt a különbség a két szerződéstervezet között.

A Titans évi $12 milliót ajánlott további $3 millió ösztönzővel, tehát ha minden a legjobban alakul, akkor $15 milliót kereshet idén a sztárelkapó. Ezt a $15 milliót a Patriots is vállalta, azonban más struktúrával: jóval több volt benne az ösztönző, így kevesebb volt a biztosan megkereshető összeg. Breer a Chiefs draft előtti ajánlatához hasonlította a Patriots elképzeléseit, ami állítólag $4 milliós alapfizetésről és $10 milliós ösztönző csomagról szólt volna.

Nem meglepő, hogy az utóbbi két évben 16 meccset kihagyó Hopkins a biztosabb keresetet választotta – és persze nem ártott a jó kapcsolat a Titans főedzőjével (Mike Vrabel) és támadókoordinátorával (Tim Kelly), akikkel Houstonban dolgozott együtt.

A Patriots tehát nem volt hajlandó eleget fizetni, így marad a JuJu Smith-Schuster, DeVante Parker, Tyquan Thornton, Kendrick Bourne elkapószekció a szezonra.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vicgeordie
Vicgeordie
2023-07-20 05:25

Mondjuk “a Patriots tehát nem volt hajlandó eleget fizetni” félmondat literally nem igaz, mert hajlandóak lettek volna, csak nem vakon, cserébe teljesítményt is kértek volna :)

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x