Connect with us

Hír

A Patriots is adott volna annyit Hopkinsnak, mint a Titans, csak sokkal több ösztönzővel

DeAndre Hopkins vasárnap eldöntötte, hogy a Tennessee Titanshez igazol. Egy komoly ajánlata volt még ezen kívül, méghozzá a Patriotstól, és most Albert Breer beszámolt arról, hogy mi volt a különbség a két szerződéstervezet között.

A Titans évi $12 milliót ajánlott további $3 millió ösztönzővel, tehát ha minden a legjobban alakul, akkor $15 milliót kereshet idén a sztárelkapó. Ezt a $15 milliót a Patriots is vállalta, azonban más struktúrával: jóval több volt benne az ösztönző, így kevesebb volt a biztosan megkereshető összeg. Breer a Chiefs draft előtti ajánlatához hasonlította a Patriots elképzeléseit, ami állítólag $4 milliós alapfizetésről és $10 milliós ösztönző csomagról szólt volna.

Nem meglepő, hogy az utóbbi két évben 16 meccset kihagyó Hopkins a biztosabb keresetet választotta – és persze nem ártott a jó kapcsolat a Titans főedzőjével (Mike Vrabel) és támadókoordinátorával (Tim Kelly), akikkel Houstonban dolgozott együtt.

A Patriots tehát nem volt hajlandó eleget fizetni, így marad a JuJu Smith-Schuster, DeVante Parker, Tyquan Thornton, Kendrick Bourne elkapószekció a szezonra.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vicgeordie
Vicgeordie
10 months ago

Mondjuk “a Patriots tehát nem volt hajlandó eleget fizetni” félmondat literally nem igaz, mert hajlandóak lettek volna, csak nem vakon, cserébe teljesítményt is kértek volna :)

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x