Connect with us

Hír

A levegőben lóg Evan Engram új szerződése

Áprilisban még arról szóltak a hírek, hogy a Jaguars szeretne hosszabbítani a franchise tagelt Evan Engrammel és jól is haladnak a tárgyalások. Azóta viszont nem igazán történt semmi az ügyben, így kissé meglepő volt, hogy a CBS Sports információi szerint már a “levegőben lóg” a támadó új szerződése. Persze ezt érdemes feltételekkel kezelni, a riport szerint még korántsem eldöntött dolog, ráadásul már csak hétfőig van idő tárgyalni.

Engram 2017-ben került a ligába, a Giants választotta ki az 1/23-as cetlivel. Óriási tehetségnek számított, ráadásul újoncként 722 yardot és hat TD-t szerzett – úgy tűnt, hogy belenyúlt a tutiba a csapat. Aztán a tight end teljesítménye elkezdett visszaesni, leginkább csak a dropjairól maradt emlékezetes és a 2021-es idény végén távozott New Yorkból.

Tavaly írt alá a Jaguarshoz 1 évre 9 millió dollárért és végül meghálálta a bizalmat. 73 elkapással és 766 yarddal zárta az alapszakaszt (mindkettő egyéni csúcs), a felé szálló labdák mindössze 4,5 százalékát ejtette el (ez is új rekord nála), ráadásul a rájátszásban is szerzett 124 yardot és egy TD-t. A piaci értéke ezzel együtt 10-12 millió dollár körül mozog, ami nagyjából ekvivalens a franchise tag értékével, így érthető, miért nem siet annyira a Jaguars.

Amennyiben hétfőig nem sikerül megegyezni, akkor a tight end idén 11,345 millió dollárért fog játszani.

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group