Connect with us

Hír

Joe Mixon belement a fizetéscsökkentésbe, így marad a Bengalsnál

Újabb fejezet nyílt a futók kálváriája című könyvben, hiszen Dalvin Cook és Ezekiel Elliott kivágása, illetve Aaron Jones fizetéscsökkentése után újabb, korábban megfizetett sztárfutó kénytelen lemondani a nagy pénzről. Joe Mixon helyzete már jó ideje a levegőben lógott a Bengalsnál: az elég valószínű volt, hogy a $9,4 milliós fizetésével nem maradhat a csapatnál, a kérdés leginkább az volt, hogy fizetéscsökkentés vagy kivágás lesz a sorsa.

Végül előbbi lett a megoldás, Mixon ugyanis belement, hogy lemond $3,4 millió dollár alapfizetésről, amiből $2 milliót visszaszerezhet ösztönzők formájában – írja a PFT.

A 2017-ben második körös futó ebben a hónapban tölti be a 27. életévét, és láthatóan visszaesett már a teljesítménye a korábbiakhoz képest. Tavaly 210 futásból 815 yardot és 7 TD-t ért el, ami a legrosszabb teljesítménye volt karrierje során (amikor legalább 140 labdacipelést kapott, tehát nagyrészt egészséges volt). Az újonc évét leszámítva a tavalyi szezonban volt a legkevesebb kierőszakolt elhibázott szerelése, a legkevesebb kontakt utáni yardja és a legkevesebb 10+, illetve 15+ yardos futása is.

Nem meglepő tehát, hogy fizetéscsökkentésre akarta rávenni a Bengals.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Piiter
Piiter
2023-07-15 21:16

Majd egyszer kibukik a runningback gate, ennyire egyszerre szívatja minden csapat őket?!😖

bjeela
bjeela
2023-07-15 10:36

Sajnos a futókat koptatja leginkább fizikailag ez a sport, épp ezért kellene az, hogy rájuk ne vonatkozzon az újoncokra kötelező 5 éves limit és franchise tag.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x