Connect with us

Hír

A Parker-hosszabbítás után is érdeklődik DeAndre Hopkins iránt a Patriots

A Patriots szerda este hosszabbított az elkapó DeVante Parkerrel, így sokakban felmerült a kérdés, hogy ez mit jelenthet DeAndre Hopkins leigazolásával kapcsolatban, hiszen a két játékos relatív hasonló stílussal bír. Ennek ellenére többen is arról számoltak be, hogy a Parker-hosszabbítás nincs hatással arra, hogy mit tervez a Patriots a szabadügynök-piac legjobb játékosával.

Parker az utóbbi három évben a NextGenStats adatai alapján folyamatosan a liga legrosszabbul elszakadni képes elkapója volt, ellenben 50/50-es labdáknál kiválóan teljesít és a kezei továbbra is nagyon jók. Hopkinsnak sem az elszakadás a legnagyobb erőssége – habár Parkernél azért sokkal jobb e tekintetben is –, de bármikor rá lehet dobni egy labdát fontos szituációban, ezért is tűnhetne kissé redundánsnak a két játékos egyszerre a pályán.

Ugyanakkor Parker szerződésének hosszabbítása vélhetően azt is jelenti, hogy a $6,5 milliós idei cap hitjén csökkentettek. És mivel a csapat Ja’Whuan Bentley-vel is hosszabbított, ami hasonló előnnyel jár, így a Pats felszabadíthatott annyi helyet, amennyi Hopkins megszerzéséhez szükséges.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Hopkins mikor tervez aláírni, vagy meddig vár a jobb ajánlatokra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group