Connect with us

Hír

Az NFL megkezdte nyomozását Tyreek Hill kapcsán

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Dolphins sztárelkapója, Tyreek Hill állítólag megütött egy 57 éves alkalmazottat egy miami hajótársaság kikötőjében – majd 200 dollárral próbálta elfeledtetni az esetet a férfival. Most pedig az NFL is megkezdte a nyomozást az ügyben, ugyanis a Fox Sports információi szerint bekérték a biztonsági kamera felvételeit és beszélni akarnak minden rendőrrel és detektívvel, akik dolgoznak az eseten.

Ez persze még nem jelenti azt, hogy a közeljövőben várható bármilyen intézkedés is, az NFL ugyanis újabban inkább megvárja a bűnügyi nyomozások lezárultát, mielőtt saját ítéletet hozna és esetleg eltiltást szabna ki a játékosra. A ligának a Magatartás Szabályzat révén joga van saját nyomozását lefolytatni és saját büntetését kiosztani, és mivel Hillnek van is előélete, ez vélhetően súlyosbító tényező lesz.

Az elkapó ugyebár 2015-ben bűnösnek vallotta magát a terhes barátnője bántalmazásával kapcsolatban, illetve 2019-ben is volt nyomozás Hill ellen bántalmazás miatt, de ott végül nem lett semmi az ügyből.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!