Connect with us

Hír

Hosszabbított DeVante Parkerrel a Patriots

Miközben a Patriots a legesélyesebb DeAndre Hopkins leigazolására, olyan hírek is felröppentek, hogy ebben az esetben DeVante Parker kerülhet lapátra. Ennek épp az ellenkezője valósult meg, ugyanis a Patriots hosszabbított az elkapóval három évre maximum $33 millióért, amiből $14 millió garantált.

Az érdemes megjegyezni, hogy JuJu Smith-Schuster is három évre maximum $33 milliót kapott a holtszezonban, ami végül csak egy $25,5 milliós szerződés volt ösztönzőkkel, szóval vélhetően Parker szerződése is ehhez állhat közelebb a valóságban. Egyébként mindössze ők ketten állnak szerződés alatt a csapattal az idei évet követően is az elkapók közt, már akik nem újonc szerződéssel rendelkeznek.

A nagy kérdés persze az, hogy ez hogyan befolyásolja Hopkins helyzetét. Egyrészt hasonló skill settel rendelkeznek, ami csökkentheti a szabadügynök WR leigazolásának esélyét, másrészt viszont vélhetően a hosszabbítással felszabadul egy kis összeg a fizetési plafon alatt, így több pénz maradhat Hopkinsra. És ugyan hasonlóak a képességeik, ettől még elférnek egymás mellett a pályán.

Parkert a 2015-ös draft első körében választotta ki a Dolphins, majd tavaly került egy csere keretében New Englandbe. Eddigi karrierjében 106 meccsen 5266 yard jött össze neki, tavaly 539 yardot és 3 TD-t regisztrált a Patriots színeiben – csak egy 80-nál több yardos mérkőzése volt és kihagyott négy meccset. Elszakadni nem igazán tud, viszont a kezei még mindig nagyon jók, hogy védővel a nyakán is le tudjon húzni labdákat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group