Connect with us

Hír

A Raiders nem is akart hosszabbítani Josh Jacobsszal?

Július 17-ig lehetett hosszabbítani a franchise tagelt játékosokkal, de végül csak a tight end Evan Engram kapott új szerződést, a három futó, Tony Pollard, Saquon Barkley és Josh Jacobs nem. Az eddigi riportok alapján a csapatok nem is nagyon akartak hosszabbítani a játékosokkal és most erre erősített rá a TheAthletic is.

Korábban voltak olyan hírek, hogy a Raiders szeretné hosszú távon magához láncolni Jacobsot, de a TheAthletic szerint ez csak egy PR-fogás volt, hogy úgy tűnjön, a GM Dave Ziegler és a főedző Josh McDaniels mindent megtesz az ügy érdekében. A válóság ugyanakkor az, hogy a csapat még csak a kötelező minimumot sem ajánlotta fel Jacobsnak.

A hosszabbításoknál gyakran a franchise tag értéke jelenti az alapot. Jacobs idén és jövőre összesen 22,3 millió dollárt keresne a franchise taggel, vagyis egy hosszú távú szerződéssel minimum ennyit kellene garantálni a futónak (például 4 év, 48 millió dollár, amiből 22-24 millió dollár teljesen garantált). A TheAthletic beat writere szerint ugyanakkor ennek az összegnek a közelébe sem ment a menedzsment, ami erősen megkérdőjelezi a csapat hosszabbítási szándékát.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!