Connect with us

Hír

Még mindig nem tudott megállapodni egy új szerződésről a Jets és Rodgers

A New York Jets úgy szerezte meg Aaron Rodgerst a Packerstől, hogy az irányító a következő két évben 108 millió dollárt fog keresni: 1,165 millió dollárt idén, 107,55 milliót jövőre. Ezt nevezhetnénk a nagybetűs WIN NOW-nak, de a helyzet abszurditásával a felek is tisztában vannak és folyamatosan mennek a tárgyalások a szerződés módosításáról – eddig mindhiába.

Amikor a Jets cserélt Rodgersért, akkor természetesen az eredeti szerződését is átvette, ami 60 millió dollárt fizetett volna a QB-nak idén és 47,6 milliót 2024-ben. Ez azonban nem fért volna bele a gárda fizetési plafonjába és pláne nem lett volna lehetősége megerősíteni a rostert, így Rodgers belement abba, hogy az idei 60 millió dollárjából 58+ milliót áttoljanak jövőre. Ez azonban csak ideiglenes megoldás és természetesen nem fenntartható, vagyis szükség lenne egy új szerződésre.

Rodgers nemrég kijelentette, hogy nem fogja egyetlen idény után befejezni, nyugodtan lehet vele hosszabb távon tervezni. Nem kizárt, hogy azt szeretné az irányító, ha a Jets garantálná neki a jövő évi fizetését is például egy új 3 éves, 160 millió dolláros szerződéssel, amiből 110 millió dollár garantált (nagyjából ennyit ér a jelenlegi kontraktusa), az eltolt 58 milliót pedig megkapja most aláírási bónuszként. Ezzel ugyan nőne az idei cap hitje, ellenben jövőre sokkal menedzselhetőbb lenne a helyzet anyagilag, illetve Rodgers is biztonságban érezné magát – mindenki megkapná, amit akar.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!