Connect with us

Hír

Cole Beasley és James Robinson is aláírt a Giantshez

Cole Beasley fél éve még azt nyilatkozta, hogy szívesen visszatérne a Billshez, majd amikor ez nem történt meg kijelentette, hogy visszavonul, ha az edzőtáborok kezdetéig nem lesz csapata. Ez utóbbi miatt már nem kell aggódni, ugyanis a Giants egy évre leigazolta az elkapót, írja Mike Garafolo.

A lassan 34 éves WR draftolatlanként került a ligába és a Cowboysnál minőségi kezdő elkapóvá nőtte ki magát. Hét évet töltött Dallasban, ezt követően pedig a Billsbe igazolt, ahol kisebb kihagyással 3,5 évig játszott (tavaly egy hónapot húzott le a Bucsban, visszavonult, majd az idény végén visszatért a Billshez). Pályafutása során 556 elkapást, 5744 yardot és 34 TD-t szerzett az alapszakaszban, és bár messze nincs már a csúcson, de egy átlagon felüli harmadik számú opció még mindig lehet belőle. Pláne a Giants nem túl erős elkapósorában és azzal a Brian Dabollal, akivel nagyon jó szezonjai voltak még Buffalóban.

A Giantsnek érdekes fétise van a slot elkapók iránt, hiszen tele van a roster ilyenekkel: Beasley mellett Wan’Dale Robinson, Parris Campbell, Sterling Shepard, Jamison Crowder is leginkább itt használható.

A csapat Beasley mellett leigazolta a futó James Robinsont is, akit a Patriots menesztett nemrég, ugyanis nem tartotta elég egészségesnek. Könnyen lehet, hogy a korábbi draftolatlan játékosnak a 2021-ben összeszedett Achilles-sérülés gyakorlatilag a karrierje végét jelenti, ugyanis azóta elcserélték a Jetshez, ott alig játszott, nem kapott RFA-tendert, a Patriots pedig még garantált fizetést is adott neki, ennek ellenére menesztette a minitábor alatt.

A Giantsnél Saquon Barkley holdoutja miatt szükség van futóra az edzőtáborra és az előszezonra, egyébként Matt Breida, Gary Brightwell és az ötödik körös újonc Eric Gray van még a rosteren a poszton.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!