Connect with us

Hír

A Rams Matt Stafforddal tervez, kivéve ha jön egy őrült ajánlat

A Rams a tavalyi csalódást keltő idény után belevágott egy újjáépítésbe, aminek keretein belül a csapat állítólag megpróbálta előbb elcserélni az évi 40 millió dollárt kereső Matt Staffordot, majd rá akarta venni egy fizetéscsökkentésre. A COO Kevin Demoff szerint ugyanakkor mindez nem jelenti azt, hogy meg akarnak szabadulni a veterán irányítótól.

“Ez a narratíva hamis. Ha nem akartuk volna Matthew-t, akkor nem hívjuk le az 59 millió dolláros opcióját és elválnak az útjaink a 2022-es szezon után. Épp ezért nem is akartuk elcserélni, hisz mi döntöttünk úgy, hogy ezt bevállaljuk. Persze amikor a csapatok látták, hogy agresszíven átalakítjuk a keretünket, akkor megcsörrentek a telefonok és érdeklődtek iránta is, de ezek teljesen szokványos beszélgetések voltak. Nagyon sokra tartjuk Matthew-t, a csapatunk egyik tartóoszlopa, ám ha valaki előáll valami nevetségesen jó csereajánlattal, akkor tartozunk annyival a szervezetnek, hogy ezt meghallgassuk”

– mondta a szakember az USA Today-nek.

Ebben van némi igazság, ugyanis ha a Rams nagyon akarta volna, akkor megspórolhatta volna azt az 59 millió dolláros opciót, bár ez azt jelentette volna, hogy Stafford jelenlegi 20 millió dolláros cap hitje 47,5 milliósra nő. Ezzel együtt azért valószínű, hogy a csapat tényleg vele tervez, vagy legalábbis abban bízik, hogy valamilyen relatíve magas ellenértékért még el tudja cserélni egy contenderhez, ahol lesérül a kezdő QB. Így vagy úgy, egyelőre elég jó esély van rá, hogy a 35 éves támadó a 2024-es idény végéig a csapat tagja marad.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
JackEasterby
JackEasterby
11 months ago

Lions kérlek…. Mondjatok egy All In-t Stafforddal

bjeela
bjeela
11 months ago

Háthajazlesz, hogy kihúzzák 2024-ig, akkor az már Stafford karrierjének a vége is lesz egyben. 37 évesen már erősen kéccséges, hogy nagyon akarja majd a fojtatást, merhogy a teste már így is rendesen meg lett aprítva. 2019-ben a Lionsban sérült meg, rá három évre meg most a Rams-ben, szal a tendencija nem neki kedvez.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x