Connect with us

Hír

Zack Martin holdoutba kezdhet, ha nem kap új szerződést

Egy hét és kezdődik a Cowboys edzőtábora, azonban elképzelhető, hogy a csapat egyik legnagyobb sztárja nem vesz majd részt az edzéseken. Adam Schefter számolt be arról, hogy a guard Zack Martin elégedetlen a jelenlegi szerződésével és szeretne új kontraktust, aminek érdekében a holdout sincs kizárva.

Martin 2014-ben a Cowboys 1/16-osa volt és brutálisan bevált. A liga legjobb guardjaként kilenc év alatt nyolcszor lett Pro Bowler, hatszor első- és kétszer második csapatos All-Pro (amikor nem, akkor is csak sérülés miatt), illetve beválasztották a 2010-es évtized álomcsapatába.

2018-ban írt alá a Cowboysszal egy 6 éves, 84 millió dolláros rekordszerződést, ami a 2024-es idény végén lejár és a jövő évi 13 millió dolláros fizetéséből már egy cent sem garantált, ráadásul a poszton legjobban kereső Chris Lindstrom idén kapott egy évi 20,5 millió dolláros hosszabbítást. A novemberben 33 éves Martinban még legalább 2-3 kiemelkedő év bőven benne lehet (tavaly is első csapatos All-Pro volt), így érthető, miért szeretne egy új szerződést.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group