Connect with us

Hír

A Rams megpróbálta újra tárgyalni Matt Stafford szerződését

A Rams belekezdett egy újjáépítésbe, ennek érdekében pedig számos áldozatot hozott, többek között elcserélte/kivágta Jalen Ramsey-t, Leonard Floydot és Bobby Wagnert. Hasonló áldozatot szeretett volna a csapat az irányító Matt Staffordtól is, állítja Colin Cowherd belsős információkra hivatkozva, de erre a QB nem volt hajlandó.

Cowherd szerint a Rams megpróbálta újra tárgyalni Stafford eredeti, 4 éves, 160 millió dolláros hosszabbítását, amiből ráadásul 120 millió dollár teljesen garantált volt. Hogy ez konkrétan mit takar, azt nem tudni, de feltehetően arra akarták rávenni az irányítót, mondjon le a 2024-es, teljesen garantált fizetésének egy részéről, amire érthető módon nemet mondott.

A korábbi 1/1-es irányító 2021-ben került a Ramshez két első körös cetliért cserébe és azonnal bajnoki címhez segítette a gárdát. Ezt követően hosszabbított vele a csapat és tette mindezt relatíve áron alul, hisz friss bajnokként új pénzben évi 3 millió dollárral kapott kevesebbet, mint Kyler Murray, átlag 9 milliót vert rá Russell Wilson, de Daniel Jones és Derek Carr is nagyjából ennyit keresett/keres most, mint Stafford.

Ezzel együtt érthető, miért próbálkozott be a Rams: a 35 éves irányító egyre kevésbé tud egészséges maradni, ráadásul jó eséllyel jövőre sem lesz bajnokesélyes a csapat, így luxus ennyit költeni egy veterán irányítóra.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2023-07-18 19:48

Teccettek volna időben gondolkozni. Pénztártól való távozás után…

Zoard
Zoard
Reply to  bjeela
2023-07-19 06:53

Pénztárba való menetel előtt , H mennyit kéne kiadni..
Minek kotottek 4 éves szerződést ,a későbbi évejke ennyi garnatálttal?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x