Connect with us

Hír

Patrick Mahomes: Túlságosan is alulértékelik Kirk Cousinst

Kirk Cousins az egyik legmegosztóbb irányító a ligában: egyesek szerint bőven top 10-es, míg mások csak egy erős közepes QB-t látnak benne. A kérdéssel mi is foglalkoztunk ebben a cikkünkben, egy interjúban pedig Patrick Mahomest is megkérdezték arról, hogy szerinte ki a leginkább alulértékelt irányító az NFL-ben, ő pedig habozás nélkül az amúgy mellette ülő Cousinsra mutatott.

“Ez a srác itt mellettem. Ha megnézed, akkor Kirk minden évben nagyszerű statisztikákat produkál, ráadásul nemcsak Minnesotában, de Washingtonban is magas szinten teljesített. Ha megkérdezed a többi irányítót, akkor ők is ugyanezt fogják mondani”

– mondta Mahomes.

Cousins egyértelműen egy jó, átlag feletti irányító. De nincs és soha nem is lesz egy igazán top QB szintjén, aki hátára tudná venni a csapatát – ahhoz a rendszeren kívül is kellenének az extra játékok (nem mintha ne lenne képes rá, de a túlságosan perfekcionista mentalitása miatt kvázi elvből kizárja a kockázatosabb, de nagy haszonnal járó passzokat). Ő egyébként Jimmy Garoppolót nevezte meg, mint a legalulértékeltebb irányítót, ami annyira nem meglepő, a Raiders QB-ja sok tekintetben a szegény ember Kirk Cousinsa.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!