Connect with us

Hír

Aaron Rodgers: A Hard Knocksot lenyomták a torkunkon

Azt már régóta lehet tudni, hogy a Jets nem szeretett volna szerepelni az idei Hard Knocksban, azonban a liga mégis őket választotta. Most a csapat újdonsült irányítója, Aaron Rodgers is kifejezte nemtetszését a döntéssel kapcsolatban.

“Értem, hogy érdekesnek tűnünk. Nyilván sok tekintet szegeződik rám. Sok tekintet szegeződik a csapatra. Sokat várnak tőlünk. Úgyhogy lenyomták a torkunkon, nekünk meg el kell viselnünk.”

– mondta Rodgers a KPIX-TV-nek.

A ligának egyébként jogában állt a Jetset választani, hiszen a csapat nem jutott rájátszásba az utóbbi két évben, nincs újonc főedzője és az utóbbi 10 évben nem szerepelt az HBO dokusorozatában – ezek a feltételek, amik esetén kötelezni lehet egy csapatot. A Jets pedig mindenféle tiltakozás ellenére egyértelműen vonzóbb opció volt, mint a Bears, a Commanders és a Saints, akik szintén beleestek a választható csapatok körébe a fenti kritériumok alapján.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ThySoul
ThySoul
2023-07-16 04:19

Rodgers: lenyomták a torkunkon
Mindenki más :comment image

Tuskó Hopkins
Tuskó Hopkins
2023-07-16 17:55

Aki ugy qrvának áll ne sírjon… Pláne ha ekkora primadonna.

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
2023-07-16 09:24

Nem baj, most legalább kiderül, hogy tényleg olyan elviselhetetlen-e, mint amilyennek sokan gondolják.

Zoard
Zoard
2023-07-16 08:24

Ezek szerint itt sokan vágynának rá hogy az új munkahelyükön egyből egy kamerát toljanak az arcukba, akárhova mennek és a nem nyilvánosság elé való dolgokat, megbeszéléseket máshogy, plusz idővel és energiával oldják meg, majd a kikerült, szerkesztett anyagból mindenki azt gondolja hogy ez a valóság.
Igen, annyi pénzért és a szerződései miatt köteles elviselni Rodgers. Volt egyébként már olyan QB aki élvezte ezt a béltükrözést?

DBook90
DBook90
2023-07-16 07:29

na eddig tartott.. kezdődik a hiszti.. becsüljük meg azt a pár hetet amíg nem nyomta a baromságait

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x