Connect with us

Hír

Blake Martinez több millió dolláros Pokémon vállalkozást épített

Blake Martinez tavaly úgy vonult vissza a szezon közepén, hogy kezdő volt a Raidersben és a snapek 90+ százalékában a pályán volt. A döntését azzal indokolta, hogy a családjára és jövőbeli szenvedélyeire akar koncentrálni, és mint most kiderült, nagyon bejött neki döntés.

A korábbi linebacker elindított egy vállalkozást, amely Pokémon kártyák eladásával foglalkozik. A döntésben volt potenciál, a Pokémon még mindig rendkívül népszerű, ráadásul Ash Ketchum bajnoki címével (Pokémon mesterré válásával) alighanem kapott is egy extra löketet a piac. Így vagy úgy, de Martinez vállalkozása kevesebb mint egy év alatt 11,5 millió dolláros bevételt termelt.

“Feltettem magamnak a kérdést, hogy akarom-e tovább pusztítani a testem vagy csinálok valami olyat, amit hosszú ideig fenntartható? Imádtam a futballt, de rájöttem, hogy felépíteni a saját vállalkozásomat még ennél is nagyobb örömet okoz”

– mondta a védő a TheAthleticnek.

A linebacker 2016-ban negyedik körösként került a ligába, a Packers választotta ki. Ott 61 mérkőzésen szerepelt (57-szer kezdőként), majd 2020-ban a Giantshez igazolt, tavaly pedig a Raiders játékosaként vonult vissza. Egész karrierjében hullámzó teljesítményt nyújtott, de összességében a jobb linebackerek közé tartozott. 78 kezdő mérkőzéssel a háta mögött, 706 tackle-lel, négy interceptionnel, 22 leütött labdával, 14 sackkel, négy kierőszakolt és három összeszedett fumble-lel fejezte be karrierjét, illetve keresett 30 millió dollárt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group