Connect with us

Hír

Antoine Winfield Jr. szerint a Buccaneers vissza akarja csábítani Bradyt

Tom Brady februárban újra bejelentette visszavonulását, és elmondása szerint most tényleg komolyan gondolja. Természetesen a spekulációk azóta folyamatosan előjönnek, hogy valamilyen formában valahová vissza fog még térni a valaha volt legsikeresebb irányító. Most eddigi csapattársa, a safety Antoine Winfield Jr. öntött olajat a tűzre, ugyanis szerinte a Buccaneers vissza akarja csábítani Bradyt.

“Biztos vagyok benne, hogy még mindig keressük és próbáljuk kideríteni, hogy vissza akar-e térni. Megtörténhet, bármi lehetséges.”

– mondta a Buccaneers védője Richard Sherman podcastjében.

Ránézve a Bucs irányítóhelyzetére – ahol Baker Mayfield és Kyle Trask küzd a kezdő posztért – nem meglepő, hogy a csapat még bepróbálkozik Bradynél, habár azért a tavalyi évet látva már egyáltalán nem biztos, hogy top szinten teljesítő irányítót szerezne vele a csapat. Brady látványosan került mindenféle kontaktot, amivel jelentősen visszaesett a játéka.

Ráadásul pénzügyileg is érdekes lenne a helyzet, mivel már így is $35 milliós halott pénzt kellett elkönyvelnie a csapatnak Brady után, ami idén terheli a fizetési sapkát. Sőt, mivel Brady résztulajdonos szeretne lenni a Raidersben, így azt a folyamatot is fel kellene függeszteni egy évre.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!